Hitta lanserar Service Finder-dödare

Publicerad den 8 mars 2018

AKTUELLT | Söktjänsten Hitta.se tar upp kampen med offertsajter som Offerta, Dorunner och tidigare systerföretaget ServiceFinder och lanserar lanserar tjänsten Hitta Offert – med målet att bli Sveriges största förmedlare av hantverkstjänster.


Externa sidor

Varje vecka använder över 3 miljoner personer Hitta.se för att bland annat finna rätt hantverkare. Därför lanseras nu Hitta Offert.


- Hitta.se är en av Sveriges största sajter vilket ger oss fantastiska möjligheter till att koppla samman slutkund och företag, och på så sätt hjälpa till att skapa nya affärer. Hitta Offert är en tjänst att likställas med Offerta, ServiceFinder och Dorunner, dock saknar dessa tjänster det baserbjudande och antalet besökare som Hitta.se har sedan tidigare, säger Alexander Hannerland, VD för Hitta.se.


Kunden beskriver i tjänsten vad denne behöver hjälp med. Därefter sammanställer Hitta.se informationen och skickar ut offertförfrågan till ett hantverksföretag som erbjuder de tjänster kunden efterfrågar i taget tills kunden har fått tag i en som känns bra och som är intresserad av att hjälpa kunden. Hantverksföretaget tar därefter kontakt med kunden.


Hitta-201803


- Vi erbjuder Sveriges hantverkare en utökad möjlighet, men inte en skyldighet, att vara en del av en tjänst som mer effektivt kopplar ihop kund och företag. Det kostar därför endast om företaget tycker att det är värt att delta och svara på en offertförfrågan. Vi kommer inledningsvis vara billigare än våra konkurrenter och snart förhoppningsvis förmedla fler potentiella kunder i och med vår massiva befintliga trafik, säger Oscar Rundqvist, ansvarig för tillväxtaffärer på Hitta.se.

Lämna kommentarer

Ditt namn*

Din e-postadress*

Din kommentar*


Fält markerade med * är obligatoriska

Tipsa någon om sidan

Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan

Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande

Fält markerade med * är obligatoriska

Fler artiklar