Tävla med ditt bästa bakverk och vinn kurs med kändiskonditor

Publicerad den 12 juni 2018

AKTUELLT | Är det din makalösa marängtårta som får alla att sucka hänfört? Eller är det receptet på din suveräna sommarpaj som alla gäster ber om? Och du är inte ens bagare eller konditor! Då är det dags för dig att anmäla dig till Stockholmsmässans tävling Mitt Bästa Bakverk.


Mitt Bästa Bakverk är tävlingen för dig med ett brinnande intresse för kakor, tårtor och allt annat sött, men som kanske inte riktigt tog dig hela vägen till Årets Konditor. Tanken är att du som gillar att baka bakelser, bröd och andra bakverk – och vill bli inspirerad av andra – ska dela med dig av dina skapelser.


Varje månad fram till oktober utses en vinnare/delfinalist. De två bästa möts sedan i en rafflande duell på Bak och Chokladfestivalen på Stockholmsmässan den 11 oktober. Vinnaren får en tårtkurs för sig själv och en vän med Magnus Johansson, en av Sveriges mest kända konditorer. Är du bara med och tävlar vinner du dessutom en fribiljett till Bak och Chokladfestivalen på Stockholmsmässan den 11-14 oktober.


Bakverken bedöms efter:

  • Presentation (bild och beskrivning)
  • Val av råvaror (kombination och uppfinningsrikedom, nytänk och/eller tradition)
  • Helhetsintryck (hur pass personlig och inspirerande rätten är)


Lämna kommentarer

Ditt namn*

Din e-postadress*

Din kommentar*


Fält markerade med * är obligatoriska

Tipsa någon om sidan

Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan

Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande

Fält markerade med * är obligatoriska

Fler artiklar