Bli medlem

Som medlem i Stockholms Hantverksförening är du en del av en stolt gemenskap av riktiga hantverkare. I vårt nätverk knyter du inte bara värdefulla kontakter med andra inom ditt eget hantverk, utan möter också hantverkare inom många olika branscher.


I Stockholms Hantverksförening gör vi vårt bästa för att underlätta för dig som hantverkare. Och som medlem stöder du oss i vårt arbete. Det ger oss kraft att arbeta för hantverksfrågor och för ett bättre klimat för hantverksföretagarna i Stockholm och i Sverige.


Medlemmarna i Stockholms Hantverksförening är riktiga hantverkare som står för kunnande och kvalitet. Som medlem ansluter du dig inte bara till vår gemenskap, utan också till vår kvalitetspolicy. Ett medlemskap är en garanti för kunder och uppdragsgivare om din hantverksskicklighet.


I vårt medlemskap ingår ett batteri av medlemsförmåner som sträcker sig från personlig hälsovård och firmabil till juridisk rådgivning och kontorsvaror.


Vill du ha mer information om vårt medlemskap? Ring Karin Berggren, administrativ samordnare på tel. 08-442 78 48. E-post: karin.berggren@hantverkarna.se.


Bli medlem redan idag!


  • Sidor:

Lämna kommentarer

Ditt namn*

Din e-postadress*

Din kommentar*


Fält markerade med * är obligatoriska

Tipsa någon om sidan

Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan

Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande

Fält markerade med * är obligatoriska