Gillen

I Stockholms Hantverksförenings Gillen får du både kunskaper och ett nätverk med andra hantverksföretagare med samma utmaningar som du.


I Stockholms Hantverksförenings Gillen träffas vi två gånger per termin och fördjupar oss i ämnen som gör dig säkrare i ditt företagande. I Gillena samlas hantverkare oavsett skrå. Det som förenar oss är vår vilja att lära oss mer och att utbyta erfarenheter med andra #riktigahantverkare.


Gillena är endast öppna för dig som är medlem i Hantverkarna eller i branschförbund som är anslutet till Hantverkarna.


Du kan vara medlem i hur många Gillen du vill. Du kommer då att få inbjudan till kommande träffar i Gillet. För att alla medverkande ska få ut så mycket som möjligt finns max 15 platser per nätverkstillfälle. Först till kvarn gäller vid anmälan.


Det är gillesmedlemmarna som bestämmer vilka ämnen vi ska studera närmare. Vissa gånger bjuder vi in föreläsare med expertkunskaper i ämnet, andra gånger är det personal från kansliet eller en medlem i Gillet som står för expertisen.


Varje träff är 1-2 timmar lång och börjar kl. 18.00. Träffarna inleds med ett föredrag om dagens ämne, därefter diskuterar deltagarna och utbyter erfarenheter. Datum för kommande träffar finner du i kalendariet. Observera att det endast är du som aktivt har anmält att du vill vara medlem i ett Gille som får inbjudan till dessa träffar.


Nätverksträffarna äger rum på Hantverkarnas kansli på Vasagatan 46 i Stockholm. Vi bjuder på kaffe/the och en smörgås. Det kostar ingenting att vara med i Gillena, utan det ingår i din medlemsavgift.Ekonomigillet ”Den ofrivillige ekonomen”

I ekonomigillet kommer du att lära dig mer om grundläggande ekonomi/redovisning. Prissättning, nya momsregler, deklarationstips, bokslut och bra att tänka på vid avdrag är exempel på ämnen som kan tas upp i ekonomigillet.


Är du en ofrivillig (eller frivillig) ekonom? Anmäl här om du vill vara med i Ekonomigillet och få inbjudningar till träffarna.

Ange ditt eget namn, företagets namn och din e-postadress.


Träffar 2017: 17 maj, 6 september, 22 novemberSälj- och marknadsgillet ”Sälj som en mästare”

Du som vill lära dig mer om exempelvis olika sätt att marknadsföra sig, sociala medier, service, hur hantera reklamationer, marknadsföringsregler och säljteknik går med i sälj- och marknadsgillet.


Vill du sälja mer och smartare? Anmäl här om du vill vara med i Sälj- och marknadsgillet och inbjudningar till träffarna.

Ange ditt eget namn, företagets namn och din e-postadress.


Träffar 2017: 10 maj, 30 augusti, 15 novemberPersonalgillet ”Jag är chefen”

Det finns många fällor att gå i när det kommer till personalfrågor. I personalgillet diskuteras till exempel: coachande ledarskap, olika anställningstyper, anställningsavtalet, lönesättning, hur man agerar om man misstänker att en medarbetare har missbruksproblem, hur man leder olika personlighetstyper och vad som gäller när man behöver anställa eller dra ner på personal.


Vill du bli en bättre chef? Anmäl här om du vill vara med i Personalgillet och få inbjudningar till träffarna.

Ange ditt eget namn, företagets namn och din e-postadress.


Träffar 2017: 31 maj, 13 september, 6 decemberVälkommen till ett roligare och lättare företagande – välkommen till Hantverkarnas Gillen!


Tipsa någon om sidan

Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan

Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande

Fält markerade med * är obligatoriska