Ny förmån för Hantverkarnas medlemmar

Publicerad den 30 januari 2017

FÖRMÅN | Fliffr är ett helt nytt sätt att marknadsföra sig – och samtidigt ha möjlighet att få betalt för det. Som medlem i Hantverkarna får du 50 procent rabatt på plattformsavgiften.


Daniel Cserhalmi, VD för Fliffr.


Vi bad Fliffrs VD Daniel Cserhalmi svara på tre korta frågor:


1. Vad är Fliffr?

Fliffr är en app på din mobiltelefon, där vi har samlat experter inom flera olika områden. Idén bakom Fliffr är att ta betalt för dina kunskaper via chat, röst- eller videosamtal. Du kan välja att ta ett pris per minut för ett samtal, likväl som att det kan vara gratis. Fliffr finns tillgängligt på iPhone och Android-telefoner. Företaget bakom appen är baserat och startades i Stockholm. Appen är kostnadsfri att ladda ner och registrera sig på.


2. Varför ska jag finnas på Fliffr?

Genomför ett första möte eller en konsultation via videochatt för att effektivisera din tid samtidigt som du erbjuder något nytt till dina kunder. Vår förhoppning är att även uppföljningsfrågor ska kunna hanteras via Fliffr på ett smidigt sätt. Fliffr vill säkerställa att de bästa experterna finns tillgängliga på appen, därför kommer vi att använda #Riktighantverkare för att marknadsföra dig som är medlem i Hantverkarna.


3. Vad finns det för andra typer av tjänster i appen?

Idag finns det användare och företag som erbjuder sina tjänster inom en mängd olika områden. Vi har bland annat Juristjouren som erbjuder kostnadsfri juridisk rådgivning via chat och video på Fliffr och Lärarjouren som erbjuder läxhjälp på distans till ungdomar runt om hela Sverige. Det finns även läkare, präster och psykologer på appen och användare som är jätteduktiga inom personlig träning, kostrådgivning och språk.


“Jag är väldigt stolt över att få till detta samarbete med Hantverkarna. När vi lanserade tjänsten för åtta månader sedan var detta en av våra första idéer till hur man skulle använda appen. Tänk vad skönt att kunna ringa en Hantverkare via video och visa vad det är man behöver hjälp med och få en första konsultation via telefon!”, avslutar Fliffrs VD Daniel Cserhalmi.> Läs mer om Fliffr. Är du också en #riktighantverkare, men ännu inte medlem i Hantverkarna? Ansök om medlemskap här!


Lämna kommentarer

Ditt namn*

Din e-postadress*

Din kommentar*


Fält markerade med * är obligatoriska

Tipsa någon om sidan

Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan

Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande

Fält markerade med * är obligatoriska

Fler artiklar