Hantverkare från Berlin besökte Stockholm

Publicerad den 4 oktober 2017

AKTUELLT | Representanter från Berlins hantverkskammare besökte under tisdagen Hantverkarna Stockholm. På agendan stod integration, validering och utbildning. Och så beundrades lokalens stuckaturer.


Integration, validering kunskaper och utbildning av nya hantverkare är viktiga frågor för såväl Berlins hantverkskammare, Handwerkskammer Berlin, som Hantverkarna Stockholm. Besökarna som representerade olika hantverksyrken och -utbildningar fick höra om olika projekt som Hantverkarna Stockholm har deltagit i och drivit genom åren samt om yrkeshögskolan Hantverksakademin som drivs av föreningen.


Besöket var mycket uppskattat av gruppen som också passade på att beundra lokalens stuckaturer som i synnerhet målarna i gruppen gärna fotograferade. Enligt dem är stuckaturer mycket ovanligt i Tyskland och finns de är de oftast K-märkta, så att inte vem som helst får restaurera dem.

Lämna kommentarer

Ditt namn*

Din e-postadress*

Din kommentar*


Fält markerade med * är obligatoriska

Tipsa någon om sidan

Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan

Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande

Fält markerade med * är obligatoriska

Fler artiklar