Det var en gång en hästsko som blev en kniv. Och så levde den lycklig i alla sina dagar.

Publicerad den 5 oktober 2017

MEDLEM | Har du hört om kopieringspappret som blev en mall till en skosula? Eller om tygresterna som blev ett par örhängen? Det är bara några exempel på cirkulär ekonomi. Hör flera exempel och bidra gärna med egna under det gratis frukostseminarium i Stockholm som du som är medlem i Hantverkarna inbjuds till den 18 oktober.


Relaterade dokument

Seminariet Cirkulär ekonomi – det nya svarta som ska ge en grönare värld leds av Per Dalin som är ekonomichef på Hantverkarna Stockholm. Han förklarar skillnaden mellan den linjära ekonomin, som dominerar idag, och den cirkulära ekonomin som många länder försöker styra över till. Det är en ekonomi som är beroende av hantverkare. Genom att ändra ditt synsätt: ”Är det här verkligen avfall eller kan en annan hantverkare återanvända det på ett annat vis?” kan både ditt företag och miljön göra stora vinster. Är du redo?


Program 18 oktober:

07.30-08.00 Drop-in. Kaffe/the och smörgås serveras.

08.00-09.00 Seminarium


Platser finns fortfarande kvar. Läs mer om evenemanget här. Anmäl dig senast den 13 oktober till anmalan@hantverkarna.se.


Lämna kommentarer

Ditt namn*

Din e-postadress*

Din kommentar*


Fält markerade med * är obligatoriska

Tipsa någon om sidan

Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan

Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande

Fält markerade med * är obligatoriska

Fler artiklar