Fliffr lyfter #riktigahantverkare

Publicerad den 19 maj 2017

FÖRMÅN | Fliffr lyfter de kommande veckorna några av våra medlemmar som använder appen för att snabbare och lättare kunna hjälpa sina kunder - och samtidigt kunna mer pengar på det.


Vår samarbetspartner Fliffr är stolta över att ha oss #riktigahantverkare med på tåget och kommer därför under de kommande veckorna att lägga ut några korta filmer i sina sociala medier och nyhetsbrev med några av våra medlemmar som har laddat ner appen. 


Först ut är skomakarmästaren Dennis Boström som berättar om hur han använder appen så att kunderna slipper skicka bilder. Klicka på bilden nedan och kolla in filmen på Facebook. Dela den gärna!


Dennis_201705


Fliffr är en marknadsföringsapp där den som vill veta mer om olika saker kan kontakta någon som vet och få ett snabbt svar via videosamtal eller chat. Just hantverkstjänster är tjänster som lämpar sig extra bra för detta, då kunderna slipper ta med ibland skrymmande saker till hantverkaren för att be om råd eller hantverkaren kan slippa att åka ut för en första titt, utan kan bilda sig en uppfattning om uppdragets art genom att se när kunden filmar.


Läs mer om Fliffr och våra andra förmåner!


Är du ännu inte medlem i Hantverkarna?

Här kan du bli medlem!

Lämna kommentarer

Ditt namn*

Din e-postadress*

Din kommentar*


Fält markerade med * är obligatoriska

Tipsa någon om sidan

Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan

Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande

Fält markerade med * är obligatoriska

Fler artiklar