4 tips för dig som är en #riktighantverkare

Publicerad den 18 september 2017

VD-BREV | Bästa hantverkare! Hösten har gjort sitt intåg i Sverige, så nu tänker jag passa på att sukta med några rader om betydligt varmare breddgrader och ge ett par ytterligare tips till både nytta och nöje.


Tips 1

Som medlem i Hantverkarna kan du hyra ett av de hus vi disponerar i solsäkra San Agustín på Gran Canaria. Vi har fyra stycken, varav ett, "210B", är helt nyrenoverat.


210B-toa-2017

Det nyrenoverade badrummet. Ljust och fräscht.


210B har verkligen blivit fin. Tidigare var där två sovrum med plats för fyra gäster och en bäddsoffa med plats för ytterligare två. Nu har vi gjort tre lite mindre sovrum där totalt sex gäster kan sova bekvämt i riktiga sängar.


210B-rovrum-2017

Ett av de numera tre sovrummen i 210B. Här sover du gott.


Är du sugen på att fira någon av de större högtiderna får du skynda dig att boka, för det är strykande åtgång på dem. Ja, det behöver inte vara någon högtid för att ha en anledning att åka till Gran Canaria. Ibland är det skönt att unna sig en vecka eller långhelg i solen bara för att ladda batterierna. Här ser du vilka tider som finns lediga fram till och med maj. Bokningen för juni öppnar den 2 oktober.


Tips 2

Jag vill också tipsa alla hantverkare i Stockholm om det frukostseminarium om cirkulär ekonomi som arrangeras på Hantverkarnas kansli den 18 oktober. Vad cirkulär ekonomi är och hur du som hantverksföretagare kan dra fördelar av den kan du läsa här.


Tips 3

Dagens näst sista tips riktar sig speciellt till dig som är företags- eller studerandemedlem i Hantverkarna Stockholm. Höstens företagsträff äger rum på Tekniska museet den 28 september och här kommer vi att blicka in i framtiden och utmana oss själva och varandra att tänka nytt. Det blir en kväll som du inte vill missa! På onsdag är sista anmälningsdag. Här hittar du inbjudan!


Tips 4

Nu tänker jag sätta mig och läsa den fascinerande historien om Princess Svanevit, den svenska träbåten som knyter samman 1920-talsentreprenören Erik Åkerlund, Nils Gäbel – ”den första svenska turisten i Torrevieja” och den excentriske brittiske fastighetsmagnaten Harry Hyams. Nu ska hon återfå sin forna glans tack vare våra skickliga medlemmar på Stockholms Båtsnickeri. Här hittar du den berättelsen. Trevlig läsning!


Johan T Sterndal

VD


Lämna kommentarer

Ditt namn*

Din e-postadress*

Din kommentar*


Fält markerade med * är obligatoriska

Tipsa någon om sidan

Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan

Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande

Fält markerade med * är obligatoriska

Fler artiklar