Köp teaterkostymer på Drottningholms slottsteater

Publicerad den 22 september 2017

UTFLYKTSTIPS | Fynda hantverkshistoria när Drottningholms slottsteater rensar i sitt kostymförråd och har försäljning och auktion den 30 september.


Hundratals plagg som har använts på teaterscenen på Drottningholms slottsteater kommer att finnas till försäljning den 30 september när teatern rensar i sitt kostymförråd. Det är allt från hela outfits i silver och guld till enklare västar, skjortor och djurkostymer. Många av kostymerna har burits av bekanta operasångare, andra av kör- och orkestermedlemmar. Till försäljning finns också en del hattar, skor och accessoarer. Allt är tillverkat i teaterns kostymateljé.


De mest arbetade och teaterhistoriskt intressanta kostymerna kommer att säljas under en auktion kl. 14.00. Övrig försäljning sker kl. 11.00-16.00 i Déjeunersalongen, teaterns foajé, som vänder sig ut mot Engelska parken. Du kan betala kontant, med kort eller med Swish.


Läs mer på evenemangets Facebooksida.

Lämna kommentarer

Ditt namn*

Din e-postadress*

Din kommentar*


Fält markerade med * är obligatoriska

Tipsa någon om sidan

Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan

Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande

Fält markerade med * är obligatoriska

Fler artiklar