Fördjupa dina kunskaper i företagande

Publicerad den 12 december 2018

AKTUELLT | Blir du utmattad bara av tanken på momsredovisning och arbetsgivardeklaration? Att vara hantverksföretagare är så mycket mer än att vara hantverkare. Du ska hålla reda på regler och ändrade lagar, avgifter och datum. Inte helt enkelt. Men ibland är goda råd faktiskt gratis.


Externa sidor

Skatteverket erbjuder dig som är eller ska bli företagare kostnadsfria informationsträffar och seminarier. Lär dig mer om skatter, avgifter och annat du som företagare behöver veta. Träffarna finns på många orter i landet och även på webben.


På Skatteverkets hemsida finns en lista med alla aktuella seminarier och träffar och information om hur du anmäler dig.

Lämna kommentarer

Ditt namn*

Din e-postadress*

Din kommentar*


Fält markerade med * är obligatoriska

Tipsa någon om sidan

Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan

Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande

Fält markerade med * är obligatoriska

Fler artiklar