Datumen för ROT och RUT du inte får missa

Publicerad den 13 december 2018

AKTUELLT | Glöm inte de viktiga datumen – för både dig och dina kunder – när det gäller ROT och RUT. Annars riskerar ni att inte få ut några pengar.


Nu är det bråttom! För att kunna ta del av ROT- och RUT-pengar för 2018 gäller att fakturan är betalad på den här sidan årsskiftet. Det räcker inte att fakturan är skickad, utan kunden måste ha betalat också. Det här har inte alla koll på, så hjälp gärna dina kunder genom att påminna dem.


Nästa viktiga datum är den 31 januari. Om köparen har betalt i förskott och betalningen sker innan årsskiftet måste arbetet vara utfört senast den 31 januari. Då måste också din begäran om utbetalning ha kommit in till Skatteverket, oavsett om det gäller arbete utfört 2018 eller förskottsbetalat arbete utfört under januari. Kommer den så lite som en dag försent får du inga pengar alls.


Lämna kommentarer

Ditt namn*

Din e-postadress*

Din kommentar*


Fält markerade med * är obligatoriska

Tipsa någon om sidan

Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan

Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande

Fält markerade med * är obligatoriska

Fler artiklar