Hantverkarna Stockholm: Cirkulär ekonomi - Det nya svarta som ska ge en grönare värld, frukostseminarium

Publicerad den 18 oktober 2017

Välkommen till ett kostnadsfritt frukostseminarium 18 oktober - för dig som är med i Hantverkarna!


Relaterade dokument

Hur kan ett förändrat ekonomiskt tänk ge en bättre miljö? Sänkt moms på vissa reparationer och utökat RUT-avdrag är två åtgärder som har införts i år för att Sverige ska gå från en traditionell linjär ekonomi till en cirkulär. Fler åtgärder har föreslagits – många av dem är mycket positiva för dig som hantverksföretagare. Under seminariet får du lära dig vad den cirkulära ekonomin är och hur både du och miljön har allt att vinna på den. Frukostseminariet leds av Per Dalin, ekonomichef på Hantverkarna Stockholm.


Program

07.30 Dörrarna öppnas, kaffe/the och smörgås serveras
08.00 Seminariet börjar
09.00 Seminariet slutar


Tid: Onsdag 18 oktober
Plats: Hantverkarna Stockholm, Vasagatan 46, Stockholm
Frågor: Caroline Eriksson, caroline.eriksson@hantverkarna.se alt. 08-442 78 43


Välkommen med din anmälan

Skicka din anmälan till anmalan@hantverkarna.se senast den 13 oktober. Du får gärna anmäla en hantverkarkollega också. Glöm inte att meddela kontaktuppgifter till både dig och den du vill bjuda med samt eventuell födoämnesintollerans. Seminariet är kostnadsfritt. Dock debiteras den som uteblir utan att ha lämnat återbud senast dagen innan 200 kr + moms. Begränsat antal platser.Lämna kommentarer

Ditt namn*

Din e-postadress*

Din kommentar*


Fält markerade med * är obligatoriska

Tipsa någon om sidan

Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan

Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande

Fält markerade med * är obligatoriska

Fler artiklar