Stockholms Hantverksförening: Dags att anställa – hur gör jag? Nätverksträff

Publicerad den 31 maj 2017

Heléne Björk är HR Business Partner på bemannings- och rekryteringsföretaget Randstad och har mångårig chefserfarenhet från flera olika branscher. Under denna nätverksträff ger hon dig konkreta och handfasta råd hur du gör när du ska anställa en medarbetare.


- Vad behöver du tänka på när du anställer?

- Hur utformar du ett anställningsavtal?

- När lämpar sig olika anställningsformer?

- Vilka olika anställningsvillkor behöver du förhålla dig till?

- När kan du få bidrag till att anställa?


Du kommer också att kunna utbyta erfarenheter med övriga nätverksdeltagare.


Välkommen!


Tid: Onsdag 31 maj kl. 18.00. Träffen är 1–2 timmar lång. En matigare smörgås serveras.
Plats: Hantverkarna Stockholm, Vasagatan 46, 2 tr
Frågor: Välkommen att kontakta Caroline Eriksson, caroline.eriksson@hantverkarna.se alt. 070-432 89 40


Anmälan senast 22 maj

Nätverksträffen är endast öppen för dig som är med i nätverket ”Jag är chefen”, Hantverkarnas Personalgille. Anmäl dig senast måndag 22 maj till anmalan@hantverkarna.se. Träffen är kostnadsfri. Glöm inte att meddela ev. födoämnesallergier eller liknande. 


Anmälan är bindande. Om du inte anmäler eventuellt återbud senast dagen innan debiteras du 200 kr + moms. Begränsat antal platser.Om Hantverkarnas Gillen

Att vara hantverksföretagare är inte bara ett yrke. Det är många yrken. Ekonom, säljare, marknadsförare och personalchef är bara några titlar du kan ha i ditt företag. Samtidigt som du behöver vara duktig på ditt hantverk behöver du ständigt hålla dig uppdaterad på vad som gäller för att driva företaget effektivt. Stockholms Hantverksförenings nätverk gör det lättare och roligare att vara hantverksföretagare.


Som medlem i nätverken, som vi har valt att kalla ”Gillen”, får du inbjudningar till nätverksträffar. På träffarna får du höra ett föredrag av en expert och kan samtidigt utbyta erfarenheter med andra hantverksföretagare. Förutom Personalgillet finns ett Ekonomigille och ett Sälj- och marknadsgille. Välj själv om du vill vara med i ett nätverk eller flera! Träffarna är kostnadsfria och endast öppna för medlemmar i Hantverkarna. Är du en ofrivillig (eller frivillig) ekonom? Vill du sälja mer och smartare? Vill du bli en bättre chef? Skicka ett mail till anmalan@hantverkarna.se för att få inbjudningar våra nätverksträffar!


Jag är chefen

I Personalgillet kan du fördjupa dig i ledarskap, olika anställningstyper, anställningsavtal, lönesättning och vad som gäller när du behöver anställa eller dra ner på personal.

Lämna kommentarer

Ditt namn*

Din e-postadress*

Din kommentar*


Fält markerade med * är obligatoriska

Tipsa någon om sidan

Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan

Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande

Fält markerade med * är obligatoriska

Fler artiklar