Hantverkarna Stockholm: Bra service - mer än ett leende, nätverksträff

Publicerad den 30 augusti 2017

Du som vill lära dig mer om exempelvis olika sätt att marknadsföra sig, sociala medier, service, hur hantera reklamationer, marknadsföringsregler och säljteknik ska gå med i sälj- och marknadsgillet. Denna gång är temat service.


Under den här nätverksträffen pratar vi om allt som berör service och inte minst försöker vi besvara frågan om vad som egentligen är bra service. Vad förväntar sig kunden? Och vad kan jag leverera? Kan bra service ge mig konkurrensfördelar? Ta med dig dina bästa exempel på service - både när du har upplevt bra och dålig och dela med dig samtidigt som du får ta del av övriga nätverksmedlemmars erfarenheter.


Träffen leds av Hantverkarnas kommunikationschef Caroline Eriksson som älskar bra service.


Välkommen!

Tid: Onsdag 30 augusti kl. 18.00. Träffen är 1–2 timmar lång. Mat och dryck serveras.
Plats: Hantverkarna Stockholm, Vasagatan 46, 2 tr
Frågor: Välkommen att kontakta Caroline Eriksson, caroline.eriksson@hantverkarna.se alt. 070-432 89 40


Anmälan senast 28 augusti

Nätverksträffen är endast öppen för dig som är med i nätverket ”Sälj som en mästare”, Hantverkarnas Sälj- och marknadsgille. Anmäl dig senast måndag 28 augusti till anmalan@hantverkarna.se. Träffen är kostnadsfri. Glöm inte att meddela ev. födoämnesallergier eller liknande. Anmälan är bindande. Om du inte anmäler eventuellt återbud senast dagen innan debiteras du 200 kr + moms. Begränsat antal platser.


Om Hantverkarnas Gillen

Att vara hantverksföretagare är inte bara ett yrke. Det är många yrken. Ekonom, säljare, marknadsförare och personalchef är bara några titlar du kan ha i ditt företag. Samtidigt som du behöver vara duktig på ditt hantverk behöver du ständigt hålla dig uppdaterad på vad som gäller för att driva företaget effektivt. Stockholms Hantverksförenings nätverk gör det lättare och roligare att vara hantverksföretagare.


Som medlem i nätverken, som vi har valt att kalla ”Gillen”, får du inbjudningar till nätverksträffar. På träffarna kan du få höra ett föredrag av en expert och kan samtidigt utbyta erfarenheter med andra hantverksföretagare. Förutom Sälj- och marknadsgillet finns ett Ekonomigille och ett Personalgille. Välj själv om du vill vara med i ett nätverk eller flera! Träffarna är kostnadsfria och endast öppna för medlemmar i Hantverkarna. Är du en ofrivillig (eller frivillig) ekonom? Vill du sälja mer och smartare? Vill du bli en bättre chef? Skicka ett mail till anmalan@hantverkarna.se för att få inbjudningar våra nätverksträffar!

Lämna kommentarer

Ditt namn*

Din e-postadress*

Din kommentar*


Fält markerade med * är obligatoriska

Tipsa någon om sidan

Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan

Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande

Fält markerade med * är obligatoriska

Fler artiklar