Hantverkarna Stockholm: Företagsträff på Tekniska museet

Publicerad den 28 september 2017

Hantverkarna Stockholm bjuder in företagsmedlemmar till en kväll på museet med visning av utställningen MegaMind och 5-kamp.


Välkommen till en exklusiv kväll då vi har Tekniska museet helt för oss själva! MegaMind är museets science center och platsen där du utforskar och experimenterar dig till nya smarta idéer. Hur får du en bra idé och hur kan den bli till något verkligt som fler kan använda? Måla med ögonen, styr med tankekraft, forma i luften och skapa musik genom att samarbeta med andra – här kan du göra saker du inte trodde var möjligt. Efter en guidad visning av utställningen kommer du känna dig inspirerad att skapa nytt. En riktig energiboost till ditt hantverk!


Under kvällen kommer du också att utmana dig själv och de andra hantverkarna i grenar som kräver antingen styrka, reaktion eller koordination. Vilka blir hantverksmästare i 5-kamp? Fina priser till det vinnande laget!


Program

18.00-19.00 Drop in. Vi avnjuter en mingeltallrik och något gott i glaset samt kaffe/the och en sötsak. Passa på att träffa vår samarbetspartner Fliffr som visar hur deras tjänst fungerar.

19.00-21.00 5-kamp och guidad visning av MegaMind. Prisutdelning.


Anmäl dig senast 20 september

Anmäl dig senast den 20 september via telefon 08-442 78 40 eller e-post anmalan@hantverkarna.se. Ange namn, företagsnamn och kontaktuppgifter samt ev. födoämnesallergier. Begränsat antal platser, först till kvarn. Anmälan är bindande. Om du uteblir utan att lämna återbud senast dagen innan debiteras du 200 kr + moms.


Så hittar du

Tekniska museet ligger på Museivägen 7, Stockholm. Buss 69 stannar precis utanför, hållplatsen heter Museiparken. Avgiftsbelagda parkeringsplatser finns exempelvis vid Sjöhistoriska museet som ligger precis innan Tekniska museet.


VÄLKOMMEN!Hantverkarna Stockholms företagsträffar är endast öppna för dig som är företagsmedlem eller som studerar på Hantverksakademin. Inbjudan skickas till berörda medlemmar. Den är personlig och gäller en person.

Lämna kommentarer

Ditt namn*

Din e-postadress*

Din kommentar*


Fält markerade med * är obligatoriska

Tipsa någon om sidan

Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan

Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande

Fält markerade med * är obligatoriska

Fler artiklar