Svenska Hovslagareföreningens årsmöteshelg 2018

Publicerad den 23 mars 2018

Ta tömmarna, mingla med kolleger, lär dig något nytt och njut av förstklassig mat. Boka in helgen 23-25 mars, så väntar en kanonhelg fylld av möjligheter.


Externa sidor

Relaterade dokument

Trav, kryddat med föl. Det är temat för Svenska Hovslagareföreningens årsmöte 2018, fackmässan för hovslagare och veterinärer. Mässan hålls på Solvalla vars lokaler erbjuder utmärkta förutsättningar. Allt, inklusive hotellet, ligger inom bekvämt gångavstånd.


Det så kallade Ströget används som utställningshall. Det är en stor, luftig och uppvärmd lokal och det är här utställarna håller till. I samma lokal finns också matservering och bar.


Årsmötet innebär ett gyllene tillfälle att förkovra sig. I samma byggnad som Ströget finns föreläsnings- och festlokalerna. I Kongressen hålls lördagkvällens trerättersmiddag och i Nordinsalen håller föreläsarna till. För närvarande har vi klart med travlegenden Stig H Johansson och veterinär Ove Wattle. Dessutom ska klinikhovslagare Rose-Marie Clark, som har mångårig erfarenhet av fölkorrigering och som hämtat mycket av sin kunskap i Australien, föreläsa under rubriken Fölets benställning och möjlighet till korrigering.


Botanisera bland utställarnas alla erbjudanden, ta del av smides- och hovslagartävlingarna och mingla med kollegerna i baren.


För alla som gillar fartvind blir det också tillfälle att prova på att köra travhäst.


Efter lördagskvällens trerättersmiddag blir det party en våning ner på Ströget, där det blir bar och dans till framåt småtimmarna.


Tveka inte utan anmäl dig till vårens stora fackmässa. Alla hovslagare och veterinärer är välkomna. Gratis entré! Vi lovar intensiva dagar.


Välkommen till Solvalla!Kallelse till årsmöte

Svenska Hovslagareföreningens årsmöte hålls söndagen den 25 mars klockan 10.30 på Solvalla. Det blir sedvanliga årsmötesförhandlingar och val. Motioner skall vara styrelsen tillhanda senast åtta veckor före årsmötet. Handlingar finns att tillgå två veckor innan mötet på hemsidan:
www.hovslagareforeningen.se.


Årsmötet är endast öppet för medlemmar.Priser

Boende på hotellet, Best Western Plus Sthlm Bromma, kostar 802 SEK/natt för enkelrum samt 1 032 SEK/natt för dubbelrum. I rumspriset ingår frukostbuffé, trådlöst internet, tillgång till gym, bastu och relax samt parkering.


Observera att hotellet bara tar kort, inte kontanter.


Kostnader för lunch och middagar på mässområdet tillkommer.
Information om beställning/bokning av måltider samt anmälan till festmiddagen kommer att finnas på www.hovslagareforeningen.se.Anmälan senast 12 februari

Anmälan till årsmöteshelgen sker senast 12 februari via SHF:s kansli på mailadress: kansliet@hovslagareforeningen.se
Uppge namn på dem som kommer.


Hotellbokningen görs direkt till hotellet via mejl: bokning@sthlmbromma.se

I ämnesraden anges bokningskod: Sv. Hovslagareföreningen 7838. I mejlet anges namn, telefonnummer, betalkortsnummer och kortets utgångsdatum. Vid boende i dubbelrum anges båda namnen. Hotellbokningen ska vara gjord senast 12 februari, men boka gärna tidigare.Håll koll på hemsidan

För uppdaterad information, måltidsbokning, detaljerat program och anmälan till festmidagen, håll koll på: www.hovslagareforeningen.se

Lämna kommentarer

Ditt namn*

Din e-postadress*

Din kommentar*


Fält markerade med * är obligatoriska

Tipsa någon om sidan

Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan

Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande

Fält markerade med * är obligatoriska

Fler artiklar