Hantverkarna Stockholm: Företagsträff hos Snickarmästarna

Publicerad den 27 september 2018

Följ med Hantverkarna Stockholm till Gamla stan och Snickarmästarnas 1600-talshus med fantastiska samlingar av gamla verktyg, intarsior och mästarprovsritningar.


Externa sidor

Relaterade dokument

27 september kl. 18.30-20.00

Stockholms Snickarmästareförenings hus, Nygränd 2, Gamla stan


Droppa in när du vill mellan 18.30 och 18.45. Vi inleder med en lätt middag och något gott i glasen innan vi får höra det anrika husets intressanta historia och får en visning av Snickarmästarnas museum.


Redan utanför huset ser vi dess unika portal och den enda bevarade avloppsrännan i Gamla Stan. Dock inte i bruk.


I museet ser vi hur en gesällkammare kunde se ut förr i tiden. Vi får också se en stor samling av äldre och fina verktyg, kopior av mästarprovsritningar, ett vackert bord med fina intarsiaarbeten samt en hel del annat både för den snickarintresserade och för den som är intresserad av fint och genuint hantverk i allmänhet.


ANMÄLAN

Anmäl dig till anmalan@hantverkarna.se senast den 20 september. Ange namn, företagsnamn och kontaktuppgifter samt ev. födoämnesallergier. Begränsat antal platser, först till kvarn. Anmälan är bindande. Om du skulle utebli utan att lämna återbud senast dagen innan kl. 16.00 debiteras du 200 kr + moms.


Hantverkarna Stockholms företagsträff är öppen för dig som är företagsmedlem eller som studerar på Hantverksakademin. Inbjudan är personlig och gäller för medlem plus en person.

Lämna kommentarer

Ditt namn*

Din e-postadress*

Din kommentar*


Fält markerade med * är obligatoriska

Tipsa någon om sidan

Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan

Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande

Fält markerade med * är obligatoriska

Fler artiklar