1Time.se

1Time.se är ett verksamhetssystem för hantverkare. Som medlem i Hantverkarna har du 50 procents rabatt på alla avgifter det första året.


1Time.se är ett verksamhetssystem som är utvecklat för att ge mindre bygg- och hantverksfirmor ett prisvärt och effektivt system för tidrapportering, personalliggare, fakturaunderlag, löneunderlag och projekthantering. 


Det ska vara lätt att göra rätt

Systemet är i huvudsak uppdelat på användning i mobiltelefonen för hantverkaren samt via dator på webben för administratören, arbetsledaren och kontorspersonalen. Större firmor kräver i regel system med en annan typ av integration mot egna funktioner, vilket utvecklaren ITimeManager AB har valt att undvika. De arbetar utifrån tanken att hålla det så enkelt som möjligt. Ju enklare ett system är - desto lättare är det att få dina anställda att använda systemet fullt ut.


Vad kostar det att använda 1Time.se?

Det är alltid gratis att testa 1Time.se fullt ut i 30 dagar. Väljer du sedan att fortsätta är kostnaden enligt nedan. Betalning sker årsvis. Det är ingen bindningstid på 1Time.se.


Ordinarie priser (moms tillkommer på alla priser)


Startkostnad
Månadskostnad
Företag med 1-2 användare
2 499 kr
499 kr
Företag med 3-20 användare
4 999 kr
799 kr

Medlemsförmån för Hantverkarna: 50 procents rabatt på alla avgifter första året.


Företag som är inbjudna som underentreprenörer (UE) på en delad personalliggare till ett annat företag som använder 1Time.se betalar ingenting, men kommer endast åt delade personalliggare.


Så tar du del av erbjudandet

1Time.se får du testa tjänsten gratis i 30 dagar först, ange därefter i kontakten med ITimeManager AB som driver 1Time.se, att du är medlem i Hantverkarna för att få det rabatterade priset.


För kontakt, support och utbildning, kontakta

ITimeManager AB, tel. 010-101 15 81


  • Sidor:

Lämna kommentarer

Ditt namn*

Din e-postadress*

Din kommentar*


Fält markerade med * är obligatoriska

Tipsa någon om sidan

Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan

Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande

Fält markerade med * är obligatoriska