Hantverkarnas söktjänst

Hantverkarna har utvecklat en söktjänst så att du snabbt och enkelt kan hitta den hantverkare som du behöver. Välkommen till Hantverkarnas egen söktjänst Sök Hantverkare!


Relaterade dokument

Hantverkarna är Sveriges näringslivsorganisation för hantverkare. Vi representerar tusentals hantverksföretag från norr till söder. Vårt övergripande mål är att förbättra villkoren för hantverkarna och stå upp för hantverkskunnandet. Hos oss samlas de riktiga hantverkarna.

För att ge våra medlemmar en större affärsnytta har vi breddat vår hemsida till att även rikta sig till kunder och konsumenter som söker hantverkstjänster.

Vi har öppnat upp vårt medlemsregister, så att konsumenter kan se vilka som tillhör de riktiga hantverkarna. Sök Hantverkare kan nås via direktlänken sökhantverkare.se


Synas på Sök Hantverkare

Om du vill synas med ditt företag på Sök Hantverkare behöver du vara medlem i en organisation som är ansluten till Hantverkarnas Riksorganisation. Om du inte är medlem kan du ansöka om medlemskap direkt på vår hemsida (Bli medlem).


För att vi ska kunna visa ditt företag på Sök Hantverkare måste vi - i enlighet med GDPR - ha ditt godkännande först. 


Se till att ditt företag syns på Sök hantverkare

För att godkänna publiceringen skriver du ut vår anmälningsblankett, fyller i den och postar den till oss. Vik efter de markerade linjerna och tejpa för att förenkla posthanteringen. Du behöver inte frankera blanketten om avsnittet med "mottagaren betalar" syns tydligt.


Det går också bra att scanna blanketten och e-posta den till info@hantverkarna.se


Om du sänder blanketten i ett kuvert är adressen:

Hantverkarna, Vasagatan 46, 111 20 Stockholm. Märk kuvertet "Sök Hantverkare". 


  • Sidor:

Lämna kommentarer

Ditt namn*

Din e-postadress*

Din kommentar*


Fält markerade med * är obligatoriska

Tipsa någon om sidan

Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan

Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande

Fält markerade med * är obligatoriska