Hantverkarnaspersonalliggare.se

I samarbete med ITimeManager.se presenterar Hantverkarna en komplett, lättarbetad, elektronisk personalliggare. Som medlem betalar du endast 325 kr per månad (ord.pris 649 kr per månad). Du har alltså hela 50 procents rabatt.


Hantverkarnaspersonalliggare.se är en lättarbetad elektronisk personalliggare som uppfyller Skatteverkets regler för personalliggare. Dina anställda stämplar enkelt in och ut i personalliggaren med hjälp av mobilen. Användarna har hela tiden koll på när deras instämpling startade och vilket projekt de är instämplade på. Man kan även använda en läsplatta eller dator på byggarbetsplatsen om så önskas.


Systemet kan även generera en så kallad ögonblicksbild och visa en lista över samtliga nu instämplade som arbetar på projektet. Systemet sparar all data enligt det lagstadgade kravet på två år (minst). Testad och avstämd med Skatteverkets tekniska avdelning.


Ordinarie pris är 649 kr + moms per månad. Som medlem i Hantverkarna betalar du endast 325 kr + moms per månad - 50 procents rabatt!


Så här gör du - 4 enkla steg

STEG 1 - Lägg upp dina anställda

Via datorn lägger administratören in företagets anställda som automatiskt får en sms.länk för appen till sina mobiler,


STEG 2 - Lägg upp dina projekt

Via datorn eller mobilen skapar administratör eller behörig personal de projekt som omfattas av personalliggaren.


STEG 3 - Anmäl till Skatteverket

Anmäl ditt byggprojekt till Skatteverket och få ditt unika arbetsplats-ID som du fyller i för respektive projekt.


STEG 4 - Stämpla in och ut

Nu är din personal redo att stämpla in och ut på företagets projekt via mobilen eller datorn.


Du får testa tjänsten gratis i 7 dagar först, ange därefter i kontakten med ITimeManager AB som driver Hantverkarnaspersonalliggare.se, att du är medlem i Hantverkarna för att få det rabatterade priset.Har du underentreprenör eller delade personalliggare?

Du kan använda dig av underentreprenörer och "dela" dina personalliggare genom att lägga till de organisationsnummer som ska få åtkomst till respektive personalliggare. Om din UE redan har ett konto hos Hantverkarnaspersonalliggare.se eller 1Time.se har dess personal nu åtkomst till de liggare där du har uppgivit UE:ns organisationsnummer. I de fall din UE inte redan har ett konto behöver denne skapa ett gratis "UE-konto" för att få åtkomst till dina och andras delade personalliggare. Detta är kostnadsfritt.


Om personalliggare för bygg

En personalliggare är en förteckning över vilka personer som arbetar på byggplatsen. Från och med den 1 januari 2016 ställer Skatteverket krav på att en elektronisk personalliggare ska föras där byggverksamhet bedrivs.


> Läs mer om Skatteverkets krav om elektroniska byggliggare i den här presentationen.


Om Hantverkarnaspersonalliggare.se

Hantverkarnaspersonalliggare.se är en personalliggare för bygg som presenteras i samarbete med Hantverkarna och är en del av 1Time.se som ägs och drivs av ITimeManager AB


Hantverkarnaspersonalliggare.se kan användas via dator, läsplatta eller smartphone. Vissa funktioner är endast tillgängliga via datorn.För kontakt, support och utbildning, kontakta

ITimeManager AB, tel. 010-101 15 81


  • Sidor:

Lämna kommentarer

Ditt namn*

Din e-postadress*

Din kommentar*


Fält markerade med * är obligatoriska

Tipsa någon om sidan

Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan

Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande

Fält markerade med * är obligatoriska