Peugeot

Genom ditt medlemskap i Hantverkarna har du kraftigt rabatterade priser på bilar från Peugeot. I synnerhet om du är ute efter en ny transportbil.


Peugeots transportbilar kan sammanfattas med: "från proffs till proffs". Peugeot erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av transportbilar och du kan hitta en modell som passar både dig och ditt företag. Alla modellerna kan skräddarsys och inredas så som du vill ha din transportbil. Transportbilarna är utrustade med de senaste motorerna, vilket både ditt företag, miljön och därmed du tjänar på. Peugeots många olika personbilsmodeller erbjuder såväl körglädje som prestanda och bekvämlighet. Som medlem i Hantverkarna har du upp till 26 procent rabatt på Peugeots bilar.Rabatter

Observera att rabatterna ej kan kombineras med kampanjpriser, tillfälliga erbjudanden eller specialpriser. Offererade priser och rabatter gäller ej Businessmodeller, kampanjbilar eller nettoprissatta bilar och utrustningspaket, om annat ej anges.


Som medlem i Hantverkarna har du följande rabattsatser på vid beställningstillfället gällande Peugeot cirkaprislista (som du hittar på www.peugeot.se). Rabatterna gäller hos samtliga Peugeot-anläggningar som är auktoriserade återförsäljare. Glöm inte att referera till avtalet innan förhandling. Avtalet omfattar köp och leasing av Peugeot (personbilar och transportbilar) samt utrustning monterad i bilen vid köptillfället.Peugeot transportbilar


Modell
Rabatt
PEU_PARTNER-2016
Partner Skåp 
Peugeot Partner är en transportbil som riktar sig till dig som är yrkesproffs. Oavsett vilken bransch du verkar i, kan du sannolikt hitta en Partner som passar just din affärsverksamhet. Partner är en pålitlig arbetskamrat som sätter komfort, flexibilitet och ekonomi i fokus.
26 %
Partner Boxline/Plancher
Partner Boxline är ett unikt koncept på marknaden och en mycket attraktiv hantverkarlösning. Skåpet har flera smarta lösningar med en lucka bak samt en lucka på vardera sida för att det skall vara så enkelt som möjligt att komma åt last eller verktygsinredningen.

22 %

Partner Electric
Peugeot tar ytterligare ett steg i den tekniska utvecklingen och har nu en modell med en motor som är 100 % eldriven. Med minskad miljöpåverkan och med innovativa transportlösningar följer ökad körglädje.

26 %
PEUI_EXPERT-2016
Expert
Expert har plats för upp till sex åkande och är därför perfekt för dig som arbetar inom framförallt el-, VVS- och byggbranschen. Expert slukar en gipsskiva på längden och i taket kan du lasta långa rör i öppningen genom komfortmellanväggen.

Läs mer om nya Expert här.
25 %PEUGEOT_BOXER-2016
Boxer Skåp
Eftersom alla yrken kräver olika utrustning, så finns Peugeot Boxer i flera olika versioner och storlekar. Boxer skåp finns med åtta olika karosser att välja mellan, med en lastvolym från åtta till 17 m3. Lastbredderna är bland de bästa i segmentet.
25 %


Boxer Chassi 
När du vill påverka utformningen av skåpet mer.

Peugeot.se kan du läsa mer om de olika möjligheterna.
14 %
Fabriksmonterad utrustning
10 %

Övriga Peugeot-modeller
enligt separat offert

Specialbyggnationer
enligt separat offert

Nytillkommande modeller och motoralternativ förhandlas separat.


Peugeout personbilar


Modell
Rabatt

108
Elegant och chic design, utformad för ett liv i stadsmiljö, nya Peugeot 108 är en kompakt bil och finns både som sedan och cabriolet. Modellens skarpa utseende, de snygga linjerna och de många möjligheterna att anpassa bilen till varje ägares personliga smak, samt de högteknologiska och uppkopplingsbara utrustningarna, gör att ditt liv inte kommer bli sig likt!

95 g/km 4.1 l/100 km

14 %
PEUI_208-2016
208 
Peugeot 208 i ny uppdaterad version. Nya generationens kompakta halvkombi visar upp en ny, sportig och elegant stil. En attraktiv bil som är svår att motstå och som ger en vitaliserande körupplevelse.

102 g/km 4.4 l/100 km
15 %PEUGEOT_308-2016
308 5D
Peugeots designers och ingenjörer har skapat en fräck, intuitiv och modern sedan med ett sportigt utseende. Upptäck nya Peugeot 308 - stilren, teknisk och effektiv och levererar unika körupplevelser.

105 g/km 4.6 l/100 km
12 %

308 SW 
Nya Peugeot 308 SportWagon kombinerar en modern och strömlinjeformad look med en funktionell interiör. Den är rymlig, bekväm, körglad, har marknadens effektivaste och renaste motorer och blev utsedd till Årets Bil 2014.

109 g/km 4.7 l/100 km

12 %

3008
Peugeot 3008 är en unik multifunktionsbil som kombinerar flera biltyper i en. Nu förnyas den med en ny attraktiv design ut- och invändigt. Utvändigt har 3008 fått en omdesignad front, annorlunda strålkastare och nya bakljus. Invändigt har instrumenteringen förbättras och utrustningen är mer omfattande.

120 g/km 5.2 l/100 km

12 %

4008
Peugeot 4008 SUV är en modell som både är elegant och robust. Den är kompakt och lätt att manövrera och lika bekväm i staden som i svårare terräng tack vare fyrhjulsdriften.

132 g/km 5 l/100 km

12 %
PEU_508-2016
508 
Nya Peugeot 508 har en stil som är både självsäker och modern. Siluetten är tydligare markerad med en ny motorhuv med mer horisontell design och en ny vertikal grill med Peugeot-lejonet väl synligt i mitten. Samtidigt ger de omdesignade bakre stötfångarna en kraftfullare och mer stabil känsla.

99 g/km 3.8 l/100 km

12 %

5008
Den nya Peugeot 5008 är avsedd att vara en källa till inspiration och delad glädje tack vare sina eleganta linjer, rymlighet, flexibla kupé och användarvänliga förarplats. Återupptäck nöjet att resa tillsammans.

118 g/km 5 l/100 km

14 %

Partner TePee 
Nya Partner Tepee är en förändringsbar familje-MPV som är designad för resor. Bilens säkerhets- och komfortegenskaper gör dina resor behagliga.

113 g/km 4.4 l/100 km
12 %
Fabriksmonterad utrustning
10 %

Övriga Peugeot-modeller
enligt separat offert

Specialbyggnationer
enligt separat offert

Nytillkommande modeller och motoralternativ förhandlas separat.Hitta återförsäljare

Klicka här för att hitta en återförsäljare nära dig.


För mer information om avtalet, kontakta:

Caroline Eriksson, kommunikationschef Hantverkarna, caroline.eriksson@hantverkarna.se 

Kim Larsson, KAM Peugeot Sverige, kil@peugeot.se 


  • Sidor:

Lämna kommentarer

Ditt namn*

Din e-postadress*

Din kommentar*


Fält markerade med * är obligatoriska

Tipsa någon om sidan

Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan

Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande

Fält markerade med * är obligatoriska