Circle K

Circle K ❤️ Hantverkarnas Riksorganisation

Circle K finns för dig och din bil längs vägen!

Som medlem i Hantverkarnas Riksorganisation har du möjlighet att ta del av ett förmånligt avtal hos Circle K, oavsett om du är bilägare eller om du behöver hyra bil eller släp.

Förutom mat, kaffe och biltvätt erbjuder Sveriges största stationsnätverk dig miles drivmedel som tar dig längre.

Välkommen till Circle K!

Rabatter

Som medlem i Hantverkarnas Riksorganisation kan du teckna företagskort hos Circle K. Detta kort är fulladdat med härliga rabatter och gäller på bland annat Circle K och Ingo.

Rabatter

miles diesel

65 öre per liter

HVO100

65 öre per liter

miles bensin

35 öre per liter

E85

35 öre per liter

Fordonsgas

35 öre per kg

Olja & trafikprodukter

10 %

Bil- och släphyra 

10 %

Alla priser är inklusive moms och utgår från Circle Ks nationella listpris på företag. Priset finns att läsa på www.circlek.se/foretag.

Circle K-kort kan användas för betalning för alla varutyper eller en definierad grupp varutyper på Circle K-butiker, INGO försäljningsställen, parkeringsaktörer, på vissa broar samt på Routex-försäljningsställen. Circle K-kort gäller ej för inköp av lotter, tips, ATG eller betalning av postförskott eller räkningar hos Circle K:s postombud.

Ansök om Circle K Företagskort >>

Ange Hantverkarnas Riksorganisations avtalsnummer 38933 för att ta del av erbjudandet.

 

Redan Circle K-kund med företagskort och vill ta del av förmånerna?

Maila ditt organisationsnummer, företagsnamn och Hantverkarnas Riksorganisations avtalsnummer 38933 till Circle K:s kundservice.

Maila här >>

 

Circle K kundportal

Kundportalen är en kostnadsfri onlinetjänst som hjälper dig att kontinuerligt följa företagets inköp och drivmedelsförbrukning. Här kan du som kund se information om saldo, fakturor och kontouppgifter för dina företagskort.

Har du inte kommit igång med portalen än?

Registrera här >>