Semesterlägenheter på Gran Canaria

Stockholms Hantverksförenings fyra semesterlägenheter på Gran Canaria ligger i det populära området Rocas Rojas, San Agustín på öns sydspets. Du som är medlem i Hantverkarna kan hyra dem till förmånliga priser.

Bokningen stängd

Då UD fortsatt avråder från utrikesresor är bokningen stängd. Den kommer att öppna tidigast i juli.

Rocas Rojas nästan 400 bungalows blickar ut över San Agustín och Atlanten utspridda i ett lugnt och lummigt parkområde med trädgårdar, palmer, blommor och vackra promenadvägar.

Den här prunkande oasen är ett perfekt alternativ för dig som söker en lugn semester i egen, fullt utrustad, lägenhet i ett område utan störande trafik och med naturen och havet inpå knutarna.

Lägenheterna

De fyra lägenheterna ligger belägna i ett vackert kuperat område. 201B, renoverad 2018, är belägen i den övre delen av ett terasshus. Lägenheten är inredd för fyra gäster, men kan husera en till två personer till i den bäddsoffa som finns i vardagsrummet. Lägenheten har två sovrum och dubbla badrum med dusch/wc. Köket är, liksom de två andra större lägenheterna, utrustad med diskmaskin.

Den mindre lägenheten, 201A, utgörs av den nedre delen av terrasshuset 201B och är inredd för två gäster. Lägenheten har ett sovrum och i vardagsrummet finns en bäddsoffa.

210B, renoverad 2017, är belägen i övre delen av ett terrasshus. Den består av tre tvåbäddsrum och har plats för sex gäster. I samband med renovering 2018 fick även enplanshuset 235B denna utformning.

Läs mer om lägenheterna här (pdf) >>

Kontakta kansliet, telefon 08-442 78 40 eller e-post info@hantverkarna.se, för mer information. Är du intresserad av att hyra någon av lägenheterna, fyll i bokningsförfrågan nedan. Observera att bokningen är gjord först när du har fått bekräftelse från kansliet.

Bokningsregler

  • Du kan hyra max 3 veckor i taget. Under högsäsong (1 oktober-31 mars) kan du hyra max 2 veckor i taget.
  • Du måste komma hem innan du kan göra en ny bokning.
  • Du kan inte hyra flera hus samtidigt.
  • Bokningen är öppen sex månader framåt från första vardagen i månaden. För dig som är medlem i Stockholms Hantverksförening gäller åtta månader.
  • Högsäsong: 1 oktober – 31 mars
    Lågsäsong: 1 april – 30 september

Är lägenheterna lediga när du vill åka?

Nedan ser du när lägenheterna är lediga. Fyll i bokningsförfrågan nedan.

OBS! Vi tar inte emot några bokningar just nu.

Bokningsförfrågan

För att kunna administrera din bokningsförfrågan behöver Hantverkarna registrera dina personuppgifter i härför avsett dataregister. Du kan när som helst ta tillbaka det samtycke du har gett genom att kontakta oss.
Är det något annat vi behöver veta för att kunna hantera din bokningsförfrågan?