Sök hantverkare

Är du medlem i Hantverkarna får du gratis synas på Sökhantverkare.se. Här kan konsumenter söka efter riktiga hantverkare i hela Sverige. På Sökhantverkare.se kan du bara vara med om du är med i en hantverksorganisation som är ansluten till Hantverkarnas Riksorganisation.

Ansök här nedan om att få synas på Sökhantverkare.se. Innan du börjar fylla i ansökan är det bra att förbereda:

  • Bild/logga. Vill du synas med en bild eller logga? Tänk på att den måste ha en upplösning på minst 72 dpi och att storleken måste vara minst 650 x 500 px.
  • Hemsida och sociala medier. Ta fram länkar till din hemsida och de sociala medier du vill länka till. Du kan ha högst tre länkar.
Samtycke
För att kunna administrera din bokningsförfrågan behöver Hantverkarna registrera dina personuppgifter i härför avsett dataregister. Du kan när som helst ta tillbaka det samtycke du har gett genom att kontakta oss.
Företagets kontaktuppgifter
Till exempel: 111 20
Till exempel: Vasagatan 46
Till exempel 084427840
Hemsida och sociala medier
Skriv hela hemsideadressen, till exempel: https://www.hantverkarna.se eller https://hantverkarna.se.
Tips! Gå in på ditt företags socialamediesida och kopiera länken från adressfältet, till exempel: https://www.facebook.com/HantverkarnasRiksorganisation.
Tips! Gå in på ditt företags socialamediesida och kopiera länken från adressfältet, till exempel: https://www.instagram.com/hantverkarna.
Sökord
Välj alla som stämmer in på ditt företag. Tips! Läs igenom hela listan. Det kan finnas sökord som du inte tänkt på.
Finns inte ditt yrke? Är det något sökord som skulle kunna hjälpa dina kunder att hitta dig?
Mer information om ditt företag
Här kan du lägga till en bild från verksamheten eller företagets logga. Upplösning: minst 72 dpi, storlek minst 650 x 500 px.
Ingen fil har valts
Du kan välja flera alternativ.
Vilken nivå har hantverkaren/hantverkarna i ditt företag? Flera val är möjliga.
Här kan du skriva en kort information om ditt företag, till exempel om ni har några saker som ni är särskilt duktiga på, ert upptagningsområde, när ni grundades, om ni gör något som få eller ingen annan kan eller annat som kan vara intressant för dina kunder att veta.
Kontaktuppgifter till dig
Vi behöver veta vem som har anmält företaget till Sök hantverkare. Ditt namn kommer inte att synas på Sök hantverkare, utan är endast för administration.
Ibland har vi frågor om uppgifterna du lämnar. Vi vill också kunna meddela dig när du kan se ditt företag på Sök hantverkare så att du kan berätta det för dina kunder. Om du har andra kontaktuppgifter än de du har angett ovan kan du meddela det här. Uppgifterna syns inte på Sök hantverkare, utan är endast för administration.