Nyheter

Nytt och gammalt – tradition och förnyelse

2021-04-13

KULLENS TANKAR | När jag började mitt jobb här för två månader sedan var jag väldigt medveten om att mycket är nytt. Mycket är också gammalt. Många av våra hantverksföreningar närmar sig eller har just genomfört jubileum som bottnar i förutsättningarna att driva affärsverksamhet på 1840-talet.

Läs mer

Circle K ❤️ Hantverkarnas Riksorganisation

2021-04-12

MEDLEM | Just nu erbjuder Circle K dig som tecknar företagskort dubbel rabatt i hela 3 månader.

Läs mer

Gör ditt företag mer hållbart - vinn en halv miljon

2021-04-08

AKTUELLT | Swedbank har just nu en tävling på temat hållbarhet för företag och organisationer. Första pris är hela 500 000 kronor och skräddarsydd affärsutveckling. Är det ditt företag som vinner?

Läs mer

Är du en erfaren hantverkare som saknar examen?

2021-04-07

UTBILDNING | Som erfaren och etablerad hantverkare kanske det inte känns så lockande att sätta sig i skolbänken för att få bevis på sina yrkeskunskaper. Nu erbjuder Hantverksakademin ett snabbspår för dig som vill öka dina möjligheter till både affärer och jobb: YH-flex.

Hantverksakademin får möjlighet till internationella utbyten

2021-04-06

PRESSMEDDELANDE | YH-utbildningen Hantverksakademin som drivs av Stockholms Hantverksförening är en av få hantverksutbildningar i Sverige som har beviljats Erasmus-ackreditering. Ackrediteringen möjliggör internationella utbyten och ger en unik potential att få in hantverkskunskaper i Sverige för att på så vis rädda utrotningshotade hantverksyrken.


Hämtar fler nyheter