Nyheter

Respect Massage vill förbättra villkoren för yrkesmassörerna

2020-09-25

AKTUELLT | Skamliga förslag och negativt ifrågasättande av betalning för yrkesgruppens tjänster har blivit vardag för yrkesmassörer. Därför har initiativ nu tagits för att förbättra villkoren i branschen.

Läs mer

Hantverkarnas VD kommenterar årets höstbudget

2020-09-21

PRESSMEDDELANDE | 2020 kommer gå till historien till ett år de flesta helst vill glömma. Regeringens budgetproposition innehåller många punkter som kommer hjälpa till med den saken, men det finns också ett antal förslag som kan utvecklas eller som riskerar hamna inte bara utanför mål, utan utanför planen. Hantverkarnas Riksorganisations VD kommenterar regeringens höstbudget.

Läs mer

De orättvisa företagsformerna

2020-09-18

NICOLES BLOGG | Att det många gånger har varit mindre fördelaktigt att driva enskild firma i relation till aktiebolag har varit känt länge, men i coronapandemins spår har det blivit extra tydligt. Hantverkarnas VD Nicole Pluntke ser hur orättvist många småföretagare behandlas.

Läs mer

Varför så komplicerat att bli kompenserad?

2020-09-11

DEBATT | Hantverkarna och Småföretagarna går ut i ett gemensamt upprop för enskilda företagare och deras möjligheter att få Corona-stöd

Hantverkarna och Småföretagarna är eniga: ”Kan bli komplicerat att bli kompenserad”

2020-09-10

PRESSMEDDELANDE | Mot bakgrund av att många enskilda näringsidkare har drabbats hårt ekonomiskt till följd av covid-19-utbrottet föreslår äntligen regeringen ett stöd på 3,5 miljarder kronor till dessa företag under 2020. I budgetpropositionen för 2021 föreslås att ytterligare 1,5 miljarder kronor avsätts för 2021.


Hämtar fler nyheter