Nyheter

Hantverkare, har du koll på de nya lagarna som gäller dig?

2022-01-10

AKTUELLT | "Same procedure as last year." Årsskiftet bjuder även i år på nya och ändrade lagar och förordningar. Här har vi sammanställt de som gäller för dig som är hantverkare - eller vill bli hantverkare.

Läs mer

Nu återinförs krisstöden till företag

2021-12-17

AKTUELLT | Många företag drabbas av de skärpta restriktionerna som införts under december. Därför har regeringen idag presenterat återinförande av flera krisstöd.

Läs mer

Hantverksakademin söker utbildningssamordnare

2021-12-14

AKTUELLT | Hantverkarna Stockholms yh-utbildning Hantverksakademin växer, så de behöver en ny kollega. Administration, utveckling, undervisning, projektarbete, lärlingsbesök och nätverkande är några av arbetsuppgifterna i den här helt nya tjänsten.

Läs mer

Nya åtgärder för att minska smittspridningen

2021-12-08

AKTUELLT | Från och med idag gäller nya rekommendationer för att minska smittspridningen. Du som hantverksföretagare berörs på olika vis. Du kan exempelvis få olika ekonomiska stöd.

Triss i gesäll- och mästarbrevsutdelningar

2021-11-16

KULLENS TANKAR | Alla kan inte bli hantverkare, ännu färre kan bli gesäller och mästare. Oktober-november är årets högtid för utdelning av gesäll- och mästarbrev. För mig som ännu är inne på första året har det varit tre härliga tillfällen av upplevelser.


Hämtar fler nyheter