Nyheter

Riksgäldens företagsakut har öppnat

2020-04-03

AKTUELLT |För att mildra de ekonomiska konsekvenserna av coronapandemin har regeringen inrättat en Företagsakut. Från och med i dag är det möjligt för banker och andra kreditinstitut att ansöka om att få ta del av statliga garantier för lån till företag som drabbats av virusutbrottet, i första hand små och medelstora företag.

Läs mer

Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smitta

2020-04-02

AKTUELLT | Folkhälsomyndigheten utkom den 1 april med samlade råd för såväl allmänhet som företagare, föreningar och handlare hur alla kan och ska förhindra smitta av covid-19. Vi har sammanställt råden som berör dig som hantverkare.

Läs mer

Stockholms Hantverksförening delar ut nödstöd till behövande hantverksföretag

2020-03-30

PRESSMEDDELANDE | Många hantverksföretag drabbas hårt av den ekonomiska krisen i Coronavirusets spår. Därför har Stockholms Hantverksförening instiftat ett tillfälligt bidrag till behövande medlemmar.

Läs mer

Hur ska företag göra för att ta del av regeringens åtgärder?

2020-03-30

AKTUELLT | Skatteverket har samlat information som är viktig för dig som företagare att känna till i samband med det nya coronaviruset.

Krispaket för svenska småföretag

2020-03-26

AKTUELLT | Regeringen har presenterat ett krispaket för småföretag. Statlig låneakut och tillfälligt sänkta arbetsgivaravgifter är bland åtgärderna.


Hämtar fler nyheter