MENY
Top Image

Peugeot

Genom ditt medlemskap i Hantverkarna har du kraftigt rabatterade priser på bilar från Peugeot. I synnerhet om du är ute efter en ny transportbil.

Erbjudanden för medlemmar


Som medlem i Hantverkarnas Riksorganisation har du möjlighet att köpa en ny Peugeot med riktigt, riktigt bra medlemsvillkor.
 

Peugeot personbilar

Modell Rabattsats
108 14 %
208 (ej GTi) 15 %
2008 14 %
308 12 %
3008 12 %
508 12 %
5008 12 %
Rifter 12 %
Traveller 12 %
 

 

Extrautrustning, personbilar

Fabriksmonterad utrustning 10 %
Eftermonterad utrustning 10 %
Specialbyggnationer enl. separat offert
 

 

Peugeot transportbilar

Modell Rabattsats
Partner skåp 26 %
Partner Electric 26 %
Expert skåp / Crew cab / Kylbil 25 %
Boxer skåp / Flak / Volymskåp / Kylbil 25 %
Boxer Chassi 14 %
 

 

Extrautrustning, transportbilar

Fabriksmonterad utrustning 10 %
Eftermonterad utrustning 10 %
Specialbyggnationer Enl. separat offert
 

Rabatter

Observera att rabatterna inte kan kombineras med kampanjpriser, tillfälliga erbjudanden eller specialpriser. Offererade priser och rabatter gäller inte Businessmodeller, kampanjbilar eller nettoprissatta bilar och utrustningspaket, om annat ej anges.

Som medlem i Hantverkarna har du fina rabattsatser på vid beställningstillfället gällande Peugeot cirkaprislista (som du hittar på www.peugeot.se). Rabatterna gäller hos samtliga Peugeot-anläggningar som är auktoriserade återförsäljare. Glöm inte att referera till avtalet med Hantverkarnas Riksorganisation innan förhandling. Avtalet omfattar köp och leasing av Peugeot (personbilar och transportbilar) samt utrustning monterad i bilen vid köptillfället.
 

Peugeot transportbilar – Oss proffs emellan

 

Din arbetsplats ska vara bekväm, säker och praktisk. Därför bygger och utvecklar vi våra transportbilar med fokus på förarens komfort. Med ett av marknadens bredaste modellprogram av lätta transportbilar kan du vara säker på att hitta rätt bil för dig - med bästa möjliga bekvämlighet och ergonomiskt utformade reglage.

I kupén på Peugeots transportbilar finns många smarta förvaringsdetaljer som bidrar till att göra jobbet enklare, och den moderna konstruktionen med effektiva motorer bidrar till en optimal och säker körupplevelse. Samtliga av Peugeots transportbilar kan dessutom fås med fyrhjulsdrift. En transportbil från Peugeot levererar det du förväntar dig – varje dag under årets alla dagar. Detta är också de främsta argumenten för att du ska äga och köra en Peugeot.
 

Läs om Peugeot Partner 

Partner är Peugeots storsäljare och framför allt hantverkarnas favorit.
 

Läs om Peugeot Expert 

Expert är favoriten för företag med lite större lastbehov.
 

Läs om Peugeot Boxer 

Mångsidiga Boxer är det självklara valet för dig som oavsett verksamhet har behov av att lasta extra mycket.
 

Peugeot personbilar

Förutom en gedigen bilbyggartradition inom området lätta transportbilar, erbjuder Peugeot ett brett modellprogram av personbilar med allt från smidiga Peugeot 108 till sjusitsiga 5008 SUV.

Upp till 15 % medlemsrabatt när du köper en ny Peugeot personbil. Läs mer om Peugeots personbilar här.
 

Peugeot Finans

Vi erbjuder ett finansiellt leasingupplägg där du som kund är med och påverkar både löptid och restvärde. Vi hjälper dig finansiera den Peugeot som passar just dina önskemål och behov.
 

Leasing: Peugeot Complete

Med Peugeot Complete operationell leasing blir ditt bilägande enkelt, smidigt och tryggt. Du får en helhetslösning med en fullutrustad bil, garanterat restvärde, service och vinterdäck. Du betalar ingen kontantinsats, har inga plötsligt överraskande kostnader under avtalstiden och får allt på en faktura.
 

Läs mer om Peugeot Complete här 
 

Hitta återförsäljare


Hitta en återförsäljare nära dig 

 

För mer information om avtalet, kontakta:


Christian Wendner, KAM K.W. Bruun Autoimport AB, chw@kwbruun.se