MENY
Top Image

Verktyg och yrkeskläder

Som medlem i Hantverkarna får du 15 procent rabatt på gällande katalogpris hos Swedol och Grolls som är experter på verktyg och yrkeskläder.

Swedol


Under varumärket Swedol drivs 48 butiker i Sverige och fem butiker i Norge, samt e-handel i respektive land. Konceptet riktar sig till den professionella användaren och sortimentet är anpassat efter behovet hos de prioriterade kundgrupperna: Åkeri & Transport, Bygg & Anläggning, Industri & Verkstad samt Jord- & Skogsbruk. Sortimentet kombinerar kvalitet med prisvärdhet. Dessutom erbjuds ett brett serviceutbud i butikerna. swedol.se 


Grolls


Grolls är en ledande nordisk specialist inom arbetskläder och personligt skydd. Under varumärket drivs 31 butiker i Sverige, fyra i Finland och en i Estland. Försäljningen sker via det egna butiksnätet, utesäljare och e-handel till företag och offentliga förvaltningar. grolls.se

 

15 % rabatt för dig som är en #riktighantverkare

Som medlem i Hantverkarna får du 15 procent rabatt på gällande katalogpris hos Swedol och Grolls. (Rabatten gäller inte blåa priser/storköpspriser i katalogen, kampanjpriser eller produkter i Nima-katalogen.)
 

Så tar du del av rabatten


För att få rabatten tecknar du dig som kontokund hos Swedol/Grolls. Här finns ansökan online.

Du kan också ladda ner en pdf-ansökan här. Den skriver du ut och lämnar sedan in till närmaste butik eller skickar till Swedols huvudkontor. Glöm inte att hänvisa till avtalet med Hantverkarnas Riksorganisation (och inte din lokala hantverksförening eller branschorganisation) när du ska ansöka om konto eller handla!

För dig som redan har konto hos Swedol eller Grolls

Vi vet att ett antal av våra medlemmar redan har konto hos Swedol eller Grolls. Är du en av dem och vill ha Hantverkarnas generösa rabatt, behöver du bara kontakta Swedols kundreskontra på telefonnummer 08-742 47 50, så hjälper de dig.