MENY
Högtidlig avtackning av Göran Öxell i Helsingborgs Hantverksförening

Högtidlig avtackning av Göran Öxell i Helsingborgs Hantverksförening

29.05.2023 | Karoline Sandar
Under stämningsfulla former avtackades Göran Öxell från sitt uppdrag som ordförande i Helsingborgs Hantverksförening i slutet av förra veckan. Göran valdes formellt till ordförande den 18 november 2010 och har sedan dess drivit igenom ett antal projekt tillsammans med Helsingborg kommun. Bland annat har han varit engagerad i Hantverksjobb i Nordvästra Skåne, Valideringsgrupp, och nu senast ett samarbete mellan Hantverksföreningen och stadens yrkesvägledare.
Göran har dessutom ett stort intresse för föreningens historia vilket resulterat i boken ”Helsingborgs Hantverksförening - En evigt ung förening”. Boken gavs ut under förra året.

Representanten från Hantverkarnas Riksorganisation som fick nöjet att närvara vid förra veckans avtackning var styrelseledamoten Marcus Bengtsson, tillika vice ordförande för Hässleholms Hantverks och Industriförening. Det blev en trevlig kväll i gemytlig samvaro.

Riksorganisationens ordförande Peppe Frosch och övriga i styrelsen tackar Göran för ett positivt och trevligt samarbete, samt hans stora engagemang i hantverksfrågor under sina år som ordförande i Helsingborgs Hantverksförening.