MENY
Sommarhälsning från VD

Sommarhälsning från VD

20.06.2024 | Karoline Sandar
Sommaren är här och nu stundar säsongens första stora högtid - midsommar. Hoppas att ni alla kommer att kunna njuta av några lediga dagar med välbehövlig vila under de veckor som väntar. 

Efter en dryg månad på min post som Riksorganisationens nya (och väldigt stolta) vd känner jag att det är på sin plats att jag presenterar mig. Jag heter Li Pamp och jag lärde känna Riksorganisationen och Hantverkarna Stockholm för några år sedan i samband med att jag anlitades som konferencier för Gesäll- och Mästarbrevsutdelningen, ett uppdrag som jag utfört fyra gånger och även i år kommer genomföra, men nu från insidan. Det ser jag fram emot!
Jag kommer senast från tjänsten som vd för Stockholms Auktionsverk. I ryggsäcken bär jag en utbildning från Lunds Universitet och väldigt många år i antikvitetsbranschen samt en rad frilansuppdrag inom media, mest tv. Min kanske starkaste drivkraft är kommunikation. Efter att ha ägnat hela mitt arbetsliv hittills åt begagnad konst och antikt hantverk, känns det relevant och helt rätt att få arbeta för det hantverk som skapas idag, här och nu. 

Hantverket behövs som en motor i ett gott samhällsbyggande. Hantverket behövs för att förklara vad kvalitet och skapande är. Hantverket behövs för kulturarvet och för framtiden. Ni hantverkare äger förmågor och färdigheter som gör skillnad. Jag hoppas kunna vara till er hjälp för att kommunicera värdet av vad ni skapar och att lyfta viktiga frågor till gagn för hantverket och hantverkarnas villkor.

Jag är så glad för att få arbeta i denna fina organisation! Tillsammans kan vi göra mycket bra för hantverket. Ni kommer att få höra mer från mig och kollegorna framåt höstkanten. Tills dess önskar jag er alla en riktigt fin sommar!

Med vänlig hälsning,
Li