Ansökningstiden för JL Eklunds hantverksstiftelse, tandläkare Elma Levins minnesfond och Märta Måås Fjetterströms stipendium är nu öppen. Varmt välkomna med din ansökan!"/>
MENY
Dags att ansöka om stipendium!

Dags att ansöka om stipendium!

22.03.2023 | Karoline Sandar
Ansökningstiden för JL Eklunds hantverksstiftelse, tandläkare Elma Levins minnesfond och Märta Måås Fjetterströms stipendium är nu öppen. Varmt välkomna med din ansökan!
J.L. Eklunds hantverksstiftelse riktar sig till unga personer som har en hantverks- eller konsthantverksutbildning och som vill fortsätta förkovra sig i sitt yrke. Läs mer om detta stipendie här! Ansök senast den 1 maj!

Märta Måås Fjetterströms stipediet kan du söka som har gjort en betydande insats för ditt hantverk, som har gett ett avtryck i tiden enligt Märta Måås-Fjetterströms anda. Läs mer om detta stipendie här! Ansök senast den 15 juni!

Tandläkare Elma Levins Minnesfond är en stipendiefond som årligen delas ut till två kvinnliga hantverkare som vill vidareutveckla sin kompetens och på så sätt öka sina möjligheter till försörjning inom yrket. Läs mer om detta stipendie här! Ansök senast den 15 juni!