MENY
Gör ditt företag mer hållbart - vinn en halv miljon

Gör ditt företag mer hållbart - vinn en halv miljon

08.04.2021
AKTUELLT | Swedbank har just nu en tävling på temat hållbarhet för företag och organisationer. Första pris är hela 500 000 kronor och skräddarsydd affärsutveckling. Är det ditt företag som vinner?

Har du en tanke om hur ditt företag skulle kunna bli mer hållbart men hejdas av ekonomiska skäl eller att du kanske inte riktigt vet vilket som är nästa steg att ta? Nu finns möjlighet att göra verklighet av idén och dessutom få experthjälp i form av skräddarsydd affärsutveckling. I Swedbanks tävling Rivstart 2021 lyfter banken fram och belönar företag som gör en omställning i hållbar riktning. Företagen ska genom sin verksamhet bidra till en positiv förändring i samhället.

Det är inte bara det vinnande tävlingsbidraget som belönas. Fem finalister utses och tar sig ditt tävlingsbidrag till final vinner du minst 150 000 kronor. Nytt för i år är "Folkets röst", där det finalbidrag som får flest röster från allmänheten utöver vinstsumman får ytterligare en kvarts miljon kronor.

Tävlingsuppgiften består av att svara på följande fem frågor:

  • Beskriv ditt företags verksamhet idag/ vad är er affärsidé?
  • Beskriv hur er verksamhet kan bli mer hållbar?
  • Hur ser er affärsmodell ut, och beskriv hur man kan öka lönsamheten för företaget?
  • Beskriv kort grundarna och teamet bakom företaget.
  • Motivera vad en rivstart skulle kunna innebära och möjliggöra för ert företag för att kunna utvecklas i en hållbar riktning.

Visst borde vinnaren vara ett hantverksföretag! Visst borde det vara ditt hantverksföretag!

Läs mer och tävla på Swedbank.se >>