MENY
Respect Massage vill förbättra villkoren för yrkesmassörerna

Respect Massage vill förbättra villkoren för yrkesmassörerna

25.09.2020
AKTUELLT | Skamliga förslag och negativt ifrågasättande av betalning för yrkesgruppens tjänster har blivit vardag för yrkesmassörer. Därför har initiativ nu tagits för att förbättra villkoren i branschen.

Respect Massage är en organisation som i Sverige administreras av Yrkesmassörernas förbund. Respect Massage arbetar för att förbättra villkoren för massagebranschen över hela världen. Bakgrunden är att det förekommer många oseriösa aktörer och aktörer som erbjuder något helt annat än det yrkesmassörerna står för. Det skapar både problem och obehag för seriösa yrkesmassörer.

Syftet med Respect Massage är:

  • att lönerna ska vara rättvisa
  • att betalning för yrkesmassörers tjänster inte ska ifrågasättas på ett nedvärderande sätt
  • att seriösa yrkesmassörer ska slippa få skamliga förslag och bli kontaktade när som helst på dygnet med frågor om annat än just det de arbetar med: massage.

Genom att fler och fler yrkesmassörer sätter upp dekalerna på sina dörrar och fönster och hemsidor hoppas Respect Massage att fler ser detta och inte ens tänker tanken på att fråga något annat än just det de jobbar med. Yrkesmassörerna är en yrkeskår och vill bli respekterade som ett yrke.

Läs mer om Respect Massage >>

Läs Yrkesmassörernas information om Respect Massage >>