MENY
Swedol och Grolls nya samarbetspartners till Hantverkarna

Swedol och Grolls nya samarbetspartners till Hantverkarna

28.03.2019
MEDLEM | Hantverkarnas Riksorganisation har tecknat avtal med Swedol och Grolls som är specialister på verktyg och yrkeskläder. Du som är medlem kommer kunna få rabatt när du handlar. Stockholms Hantverksförening har redan fått smygstarta med den nya förmånen.

Swedol

Under varumärket Swedol drivs 48 butiker i Sverige och fem butiker i Norge, samt e-handel i respektive land. Konceptet riktar sig till den professionella användaren och sortimentet är anpassat efter behovet hos de prioriterade kundgrupperna: Åkeri & Transport, Bygg & Anläggning, Industri & Verkstad samt Jord- & Skogsbruk. Sortimentet kombinerar kvalitet med prisvärdhet. Dessutom erbjuds ett brett serviceutbud i butikerna.

Grolls

Grolls är en ledande nordisk specialist inom arbetskläder och personligt skydd. Under varumärket drivs 31 butiker i Sverige, fyra i Finland och en i Estland. Försäljningen sker via det egna butiksnätet, utesäljare och e-handel till företag och offentliga förvaltningar.

15 % rabatt för dig som är en #riktighantverkare

Som medlem i Hantverkarna kommer du få 15 procent rabatt på gällande katalogpris hos Swedol och Grolls. Redan nu har Stockholms Hantverksförening fått smygstarta med den nya förmånen. Inom några veckor rullas erbjudandet ut till övriga hantverksföreningar och branschorganisationer inom Hantverkarnas Riksorganisation. (Rabatten gäller inte blåa priser/storköpspriser i katalogen, kampanjpriser eller produkter i Nima-katalogen.)

Snart ny webblösning

För att få rabatten kommer du att få teckna dig som kontokund hos Swedol/Grolls som snart lanserar en helt ny webblösning för ansökan. Du som är ivrig att få handla med den fina rabatten redan nu och inte vill vänta på Swedol och Grolls nya, enkla webbansökan kan ladda ner en pdf-ansökan här. Den lämnar du sedan in till närmaste butik eller skickar till Swedols huvudkontor. Glöm inte att hänvisa till avtalet med Hantverkarnas Riksorganisation (och inte din lokala hantverksförening eller branschorganisation) när du ska ansöka om konto eller handla!

För dig som redan har Swedol- eller Grolls-konto

Vi vet att ett antal av våra medlemmar redan har konto hos Swedol eller Grolls. Är du en av dem och vill ha Hantverkarnas generösa rabatt, behöver du bara kontakta Swedols kundreskontra på telefonnummer 08-742 47 50, så hjälper de dig.