MENY
Tillökning i hantverksfamiljen

Tillökning i hantverksfamiljen

20.12.2019
NICOLES BLOGG | Från nyår utökas hantverksfamiljen med ytterligare en medlem och både de nya medlemmarna och ni gamla har några nya förmåner att se fram emot.

Från nyår kommer ytterligare en branschorganisation att ansluta sig till Hantverkarnas Riksorganisation. Det är Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, SHR, som har valt att ansluta sig med sina drygt 1 000 företagsmedlemmar. Vi är väldigt glada för detta.


Det var på årsmötet 2018 som SHR:s styrelse frågade medlemmarna om de ville ansluta sig till Hantverkarna. Anledningen till att de tog upp detta var att de vill stärka sina medlemmar i deras företagande och medlemskap i Hantverkarna kan göra just detta.


En av fördelarna med att vara med i Hantverkarna är våra förmåner och där är jag glad att kunna meddela att vi nu har ytterligare två fina avtal som medlemmarna kan dra nytta av: fina rabatter på tyska kvalitetsmärket Opel och det franska prestigemärket DS. Självklart finns elhybrider, elbilar och olika bränslesnåla alternativ i deras sortiment. Efter nyår kommer information på hemsidan om hur erbjudandena ser ut och hur du kan ta del av dem.


Ta del av Hantverkarnas förmåner >
 

Jag vill också passa på att puffa för alla evenemang som våra medlemsföreningar arrangerar runtom i landet. Du hittar många av dem på hemsidan. Ett viktigt datum att anteckna redan nu är 24-26 april. Då arrangeras 2020 års riksmöte. Årets värd är Stockholms Hantverksförening. Mer information och inbjudan kommer under vintern.
 

Aktuella evenemang >
 

Till dess vill jag passa på att önska er alla en god jul och ett riktigt gott nytt hantverksår!
 

Nicole